sadaya Kategori

Profil Perusahaan

Bumi> Tentang Kami > Profil Perusahaan

Tianjin cahaya panonpoe Klep Co., Ltd. is lokasina di Dongli kacamatan, kota Tianjin. Ngahijikeun industri sareng perdagangan salaku sakabeh organik, it nyaeta perusahaan swasta husus dina manufaktur sarta ngadistribusikaeun tengah, tekanan low valves, klep kukupu, klep cek, klep Gerbang jeung klep dunya jeung saterusna. Produkna ngalaksanakeun standar nagara maju, sapertos ANSI, API, JIS, BS, DIN sagigireun Standar Cina. Desain sareng pamekaran produkna nganggo CAD, langkung ti 90% produk kualitas luhur diékspor ka nagara-nagara di Amérika, Eropa, Australia sareng Asia Kidul.    

Manajemén kualitas salaku pituduh pangembangan. It ngadegkeun sistem manajemen kualitas anu dipercaya. Sadaya klep kualitas luhur seueur dianggo dina industri Cai, Listrik, Metalurgi, Pangolahan Minyak Bumi, Kimia, Pangan, Kedokteran sareng Arsitéktur; produk na anu kacida ngaapresiasi ku klien. Produk klep kami gaduh ngarasakeun kiridit rupa jeung reputasi hébat di imah jeung luar negeri.

kontrol kualitas: sakabeh proses casting, mesin, coating, assembly, nguji ISO9001 kontrol sistem manajemen kualitas, rigorous jaminan kualitas ngadegkeun - cahaya panonpoe - gambar, ngawangun - cahaya panonpoe - merek.

Desain sareng pamekaran: tim desain kualitas luhur perusahaan, desain sampurna sareng hartosna pangembangan, CAD / CAM seueur dianggo pikeun mastikeun yén -cahaya panonpoe - struktur produk leuwih maju, kinerja leuwih alus teuing, jeung dunya sinkronyeuh

Produksi sareng uji: sadaya produk diolah ku alat mesin CNC jeung parabot mesin precision pikeun mastikeun kualitas internal tina valves.The test kinerja klep adopts a set alat uji klep pikeun mastikeun tés éfisién sareng akurat.

Konsep Usaha kami nyaéta ngudag pangguna' kapuasan, sarta nyadiakeun pamaké kalawan produk kualitas urang.