sadaya Kategori

produk

Bumi> produk > Gerbang klep

https://www.sunshinevalve.com/upload/product/1659668135608351.jpg
https://www.sunshinevalve.com/upload/product/1659668135179570.jpg
https://www.sunshinevalve.com/upload/product/1659668135488458.jpg
BS tahan banting Seat Gate klep DN50-DN1200
BS tahan banting Seat Gate klep DN50-DN1200
BS tahan banting Seat Gate klep DN50-DN1200

BS tahan banting Seat Gate klep DN50-DN1200


gambaran

0

Pedaran Matéri
Bahan Bagian Utama
No. bagian Ngaranmaterial
1awakASTM A536 65-45-12 / GGG40
2tutup ASTM A536 65-45-12 / GGG40
3tutupASTM A536 65-45-12 / GGG40
4Sealing KorsiASTM A536 65-45-12 / GGG40
5Leungeun gilindingASTM A536 65-45-12 / GGG40
6ngaganjelASTM A536 / GGG40 + NBR / EPDM
7gagangASTM A276 SS416
8Batang NutASTM C86400
9Satengah RingASTM C86400
10Bonét GasketNBR / EPDM
11pak-pakanNBR / EPDM
12Cingcin sungutNBR / EPDM
Data Diménsi
ukuranΦD1ΦD0PCDLNxΦDΦD2HTfPN
InDN
2"50991651251784xΦ19160290193PN10/PN16
21 / 2 "651181851451904xΦ19160290193
3"801322001602038xΦ19180317193
4"1001562201802298xΦ19200356193
5"1251842502102548xΦ19251417193
6"1502112852402678xΦ23251455193
8"20026634029529212xΦ23277570203PN16
10 "25031940535533012xΦ28450673223
12 "30037046041035612xΦ2845075124.54
8"2002663402952928xΦ23277570203PN10
10 "25031940535033012xΦ23450673223
12 "30037046040035612xΦ2345075124.54
Data téknis
Tekanan NominalPN10 / PN16
Suhu gawe0 ℃ ~ 135 ℃ 
Cocogna SedengCai, Minyak, Cai Runtah
standar
Deign StandarBS 5163
Beungeut kana rarayBS EN 558; ISO 5752; DIN3202; ASME B16.10
Awak Flange pangeboranBS4504; DIN2501; ISO 7005-2
Standar pamariksaanAPI 598; EN12266-1

Data pagelaran

Jenis awakNon-rising stem atawa rising stem
ukuran2 "-12"
Cocogna SedengCai, Kotoran, jsb
operasiKabayang leungeun.

Fitur
1) Struktur basajan tur kompak, cperation merenah, instalasi gampang tur pamaliharaan.
2) Desain lumrah, zone aliran badag, smoothbore, euweuh numpuk kotor, résistansi aliran leutik.
3) sealing karét tahan banting, euweuh leakage tur hirup layanan panjang.
4) Inter jeung beungeut luar klep nu dicét kalayan résin epoxy. Sareng piringan dilapis ku karét, teu aya kontaminasi anu tiasa mangaruhan kana médium aliran.
5) torsi operasi leutik, gampang muka jeung nutup.
6) Lemes-sealing Gerbang klep ogé bisa dipaké pikeun nyaluyukeun Tujuan.

panalungtikan