sadaya Kategori

Tentang Kami

Tianjin Sunshine Valve Co., Ltd. perenahna di distrik Dongli, kota Tianjin. Merging industri jeung dagang salaku sakabeh organik, éta perusahaan swasta husus dina manufaktur sarta ngadistribusikaeun tengah, klep tekanan low, klep kukupu, klep pariksa, klep Gerbang jeung klep globe jeung saterusna. Produkna ngalaksanakeun standar nagara maju, sapertos ANSI, API, JIS, BS, DIN salian ti Standar Cina. Desain sareng pamekaran produkna nganggo CAD, langkung ti 90% produk kualitas luhur diékspor ka nagara-nagara di Amérika, Eropa, Australia sareng Asia Kidul.

Manajemén kualitas salaku pituduh pangembangan. Eta ngadegkeun sistem manajemen kualitas dipercaya. Sadaya klep kualitas luhur seueur dianggo dina industri Cai, Listrik, Metalurgi, Pangolahan Minyak Bumi, Kimia, Pangan, Kedokteran sareng Arsitéktur ...

Diajar deui
Ball Valve

Ball Valve

Diajar deui

aplikasi

Tianjin Sunshine Valve Co., Ltd. perenahna di distrik Dongli, kota Tianjin. Ngahijikeun industri sareng perdagangan sacara organik.